Inleiding


Bernard is fabrikant van elektrische aandrijvingen. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van elektrische aandrijvingen en applicaties heeft dit geresulteerd in een compleet programma voor afsluiterautomatisering.
De kwaliteit en service van ons product is goedgekeurd door vele internationale instanties, AFAQ ISO 9001-2000 / CSA / NEMA / GOST-R / ATEX / IEEE / GERMANISCHER LLOYDS / ABS ...

Service
Het selecteren en implementeren van elektrische aandrijvingen voor elke situatie vraagt veelal om ondersteuning van specialisten vanaf de ontwerpfase tot het opstarten. Bernard biedt u een partnerschap aan voor een betrouwbaarheid, een goede prijs / kwaliteit verhouding en onderhoudsarme oplossingen.

Kennis
Bernard's ontwikkelingsprogramma garandeert een continue product opwaardering. Nieuwe eisen, normen en concepten maken de elektrische bediende afsluiter eenvoudiger en geschikt voor de steeds wetgevingen en milieueisstellingen. Onze engineers richt zichten zich dan nadrukkelijk op:
- Hoge nauwkeurigheid positionerings elektronica.
- Eenvoudig in te stellen en trilling bestendige eindcontacten.
- ST INTELLI, de eerste "compleet intelligente" elektrische aandrijving.
- FQ Failssafe veer retour elektrische aandrijving.

Internationaal
Meer dan 30 vestigingen en agenten over de gehele wereld zorgen voor een graad van services. In feite, de keuze en implementatie van de juiste technologie voor de toepassing garandeert en veilige, onderhoudsarme en economische verantwoorde elektrische aandrijving.

Ons verkoopteam staat dan u graag terzijde voor mede selecteren en engineering van de juiste elektrische aandrijving voor uw applicatie.